slotenmaker-utrecht
De complete gids voor inbreken en hoe u uw huis tegen dieven kunt beschermen

september 8, 2022

Wat moet u doen na een inbraak?

Als u het slachtoffer bent geworden van een inbraak, is het belangrijk om de nodige maatregelen te nemen om uzelf te beschermen tegen toekomstige inbraken. Dit omvat het wijzigen van uw sloten en het toevoegen van extra veiligheidsmaatregelen.

In dit artikel vindt u enkele tips voor het vervangen van uw sloten na een inbraak.

We bekijken ook wat u moet doen om uw appartement te beschermen tegen inbraken.

Een partij die u daar bij kan helpen is Slotenmaker Utrecht!

Wat zijn de meest voorkomende soorten woninginbraken?

Er zijn drie hoofdtypen woninginbraken. Dit zijn:

1) Woninginbraak: Dit is de meest voorkomende vorm van woninginbraak. Het gaat om iemand die inbreekt in uw huis en items uit uw huis steelt. De meest populaire gestolen items zijn sieraden, elektronica en contant geld.

2) Bedrijfsinbraak: Dit is de op één na meest voorkomende vorm van woninginbraak. Het gaat om iemand die inbreekt in een bedrijf of ander commercieel onroerend goed en items van binnenuit steelt. De meest populaire items die bij deze inbraken worden gestolen, zijn contant geld, elektronica en gereedschap voor bouw-/verbouwingswerkzaamheden.

3) Auto-inbraak: Dit is de op twee na meest voorkomende vorm van woninginbraak. Het gaat om iemand die inbreekt in een auto of vrachtwagen om er dingen uit te stelen (zoals laptops). Dieven richten vaak

Hoe u kunt voorkomen dat inbrekers uw huis binnendringen?

Inbrekers zijn altijd op zoek naar een makkelijk doelwit.

Om te voorkomen dat inbrekers uw woning binnendringen, moet u een inbraakalarmsysteem installeren. Het beste inbraakalarmsysteem is er een dat wordt gecontroleerd door een beveiligingsbedrijf, omdat het u op de hoogte houdt van verdachte activiteiten in uw huis.

Sommige mensen kopen liever inbraakwerende apparatuur voor hun huis, zoals raamsloten en deursloten. Hierdoor wordt het voor inbrekers moeilijker om in te breken in uw woning.

De geheime truc waardoor inbrekers voor altijd wegblijven

Een inbraakalarmsysteem is een apparaat dat een inbraak detecteert en waarschuwt, meestal door middel van een sensor.

De beste inbraakalarmsystemen worden geleverd met sensoren die beweging en geluid detecteren. Sensoren kunnen op ramen, deuren en muren worden geplaatst om indringers in uw huis of kantoor te detecteren.

De meeste inbrekers zullen niet inbreken in een huis als ze weten dat de bewoner een alarmsysteem heeft geïnstalleerd.

Uitgelicht

Meer artikelen